DE BESTE ZONNESTUDIO

VAN ZWOLLE

Zonnestudio Factor 10

De beste zonnestudio van Zwolle met de professionele banken van Ergoline.

Zonnen kan bij ons al vanaf € 9,50 per 15 minuten. Daarna betaald u het normale tarief per minuut. Onze zonnestudios houden zich aan de Kwaliteitsnormen van Stichting Verantwoord Zonnen.

 

Welkom zonder afspraak

Zonnen vanaf € 9,50

Voordelen voor vaste klanten

Gratis parkeren

Acties

Suncard

Suncard

Kom je regelmatig bij ons zonnen dan profiteer je van gratis zon tegoed! Vraag hem aan in onze studio.

Het allerbeste voor jou

Onze vestiging in Zwolle is voorzien van de moderne apparatuur van Ergoline. Deze vestiging is recent verbouwd en heropend in 2020.

Veilig zonnen

De zon heeft vele positieve effecten op de mens, zonder zon zouden we niet kunnen leven! Echter, zoals met alle zaken: uw omgang met de zon moet verstandig zijn. Een duidelijke stelregel daarbij is: zorg dat u niet verbrandt door het zonlicht, niet buiten en niet binnen. Het is niet mogelijk om de zon buiten te verbieden, maar voor het binnenzonnen gelden duidelijke veiligheidsregels die we hier nader toelichten.

HUIDANALYSE

Om te zorgen dat u de juiste hoeveelheid zonlicht op uw huid krijgt en niet meer dan dat, is het belangrijk dat er naar uw huidtype gekeken wordt. Een SVZ-studio zal altijd (aan de hand van een vragenlijst en/of een huidmetingssysteem) analyseren welk huidtype u heeft en zorgen dat u niet meer zonlicht krijgt dan goed voor u is.

ZONADVIES

Na het bepalen van uw huidtype bij de huidanalyse, krijgt u een persoonlijk zonadvies. Hoe lang kunt u zonnen op welke zonnebank? Met een goed zonadvies profiteert u van de optimale combinatie tussen de positieve effecten van het zonnen en een goed bruiningsresultaat, zonder uw huid verbranden.

Devoted Creations

Hydration is the key

Devoted Creations hydrateert jouw huid optimaal met producten op basis van aloë vera. Hierdoor heb je 100% effect van jouw tanning sessie.

Kick-start your tan

Met een bruiningsversneller van Devoted Creations begint je bruining al na 3-4 minuten i.p.v. 8 minuten.

The secret ingredients

Wil jij nog sneller een kleurtje ontwikkelen? Bij luxe bruiningsversnellers met nouritan én meladark begint je bruining al na 1,5 minuut.

Faster, deeper, darker

Met de producten van Devoted Creations bruin je sneller, dieper en kan je je bruine kleurtje tot maar liefst 7 dagen behouden.

Take care of your skin

De hoogwaardige ingrediënten en complexen van Devoted Creations zorgen ervoor dat je huid optimaal verzorgd wordt en zo komt je kleurtje nog beter tot zijn recht.

Suncard

Kom je regelmatig bij ons zonnen dan profiteer je van gratis zon tegoed! Vraag hem aan in onze studio.

Onze Ergoline zonnebanken

Ergoline is ’s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur.
Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Ergoline Prestige Bluevision

Voor de eerste keer ooit combineert Ergoline de nieuwste UV-technologie met de kracht van 120 Activating Light LED’s. Ontdek de Ergoline Prestige Bluevision!

Meer

Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruiningsresultate.

Ergoline Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruinings resultaat met huid verzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en

Meer

verbeteren de bruinings resultaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Ergoline Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design

Meer

boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruinings tunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruinings prestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

Ergoline excellence 880

De Ergoline Excellence 880 staat garant voor een intensieve bruining. Deze krachtige zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde bruiner.

Meer

Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van uw gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen.

Ergoline excellence 880+collageen

De Ergoline Excellence 880 staat garant voor een intensieve bruining. Deze krachtige zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde bruiner.

Meer

Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van uw gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen. De UV lampen zorgen voor een prachtig bruiningsresultaat en de collageenlampen stimuleren en verhogen op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine in de huid. Hierdoor vervagen rimpeltjes en lijnen en cellulitis wordt voorkomen en verminderd.

Ergoline Evolution 660

Deze bank is voorzien van speciale lampen ter hoogte van de nek en schouders voor uitstekende bruining. Vooral geschikt voor de beginnende en middelmatige gebruiker.

Meer

Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van uw gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen.

Wanneer zien we jou?

vestiging

Zwolle

Adres- en contactgegevens

Overtoom 5 8043LZ Zwolle
038-8506015
zwolle@zonnestudiofactor10.nl

Openingstijden:

Permanent Gesloten

vestiging

meppel

Adres- en contactgegevens

Hoofdstraat 88 7941AL Meppel
0522-859094
meppel@zonnestudiofactor10.nl

Openingstijden

Ma t/m Vrij: 10.00 - 22.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00
Zondag: 11:00 - 17:00

Volg ons op social media voor de meest recente acties.

Zwolle

Meppel